Fotboll världens största sport

Enligt den internationella fotbollsförbundet FIFA så utövas fotboll i över 200 länder och det är på ett ungefär 240 miljoner som utövar fotboll i någon form. På många sätt är fotboll världens största sport och många är vi som ständigt följer detta i någon form. 

Vart fjärde år så spelas det VM och är det evenemang som följs av flest någonsin. Fotboll förenar oss på ett sätt som ingen annan sport gör. Oavsett om du är en supporter av ett division 6 lag här hemma i Sverige eller något lag i Premier League så finns har man alltid en otrolig gemenskap supporters emellan. Skulle du vara en supporter av Chelsea eller något annat Engelsk fotbollslag så gå in på Supporterprylar och kolla in de produkter som finns där. Självklart så vill man visa upp vilket lag som ligger närmast hjärtat.

Utan sina supporters så vore det ganska meningslöst att spela fotboll. Den tolfte spelaren burkar supporters kallas och de finns där för att hjälpa sitt lag till en eventuell vinst. Supporterskarorna kan skiljas åt och vid många matcher så är det den goda stämningen som alla önskar och vill ha på en fotbollsmatch. Tyvärr så finns det de som förstör för alla andra och dessa försöker föreningar och organisationer se till att de inte kommer in på olika matcher. Det ska vara fotbollsfest med trevliga förtecken.